Pergament Kağıdı (Yağlı Kağıt)

0


• ‘Bitkisel Parşömen’ olarak da adlandırılır.

• Hiçbir katkı maddesi içermeyen %100 selülozdan yapılmıştır.

• Pergament kağıdı biyolojik olarak parçalanabilir ve kompost yapılabilir.

• Beyaz ve ağartılmamış renkte mevcuttur.

• Pergament kağıdı kokusuz, tatsız, yağ ve suya dayanıklı saf selüloz kağıtlarıdır. Ayrıca, içine konulan gıda maddelerinin solunum yapmalarına da olanak sağlar.

• Pergament kağıtlarının en önde gelen özelliği, suya dayanıklı olmasıdır. Islandığında, bir kumaş parçası gibi dağılmadan kalabilir. Sıcak su, salamura, asitler, alkaliler ve bunların tuzları bitkisel parşömeni etkilemezler.

• Dağılma parçalanmaya karşı dayanıklı olduğu için içerisine konulan ürünlerde kalıntı bırakmaz.

• Bütünlüğünü kaybetmeden defalarca tekrar kullanılabilir.

• Gıda üretim hattından endüstriyel donduruculara ve ev tipi dondurucudan fırına veya mikrodalgadan son tüketici masasına kadar her alanda kullanılabilir.

• Evde ve profesyonel mutfaklarda tüm kullanımlar için hijyenik ve kullanışlıdır.

• Pergament kağıt, kimyasal maddeler içermeyen grese karşı bariyer oluşturmak için en etkilidir.

• Pergament kağıdı doğrudan dondurucu fırın veya mikrodalgada kullanılabilir. 220 ° C ' ye kadar dayanıklıdır.

• Doğal bileşenleri olduğu için minimum atık çıkarır.

Pergament Kağıdı Özellikleri:

0

• Doğal
• Güçlü
• Sıvıya karşı dayanıklı
• Pürüzsüz
• Gıda temasına uygun

Pergament Kağıdı Kullanıldığı Alanlar:

0

• Gıda sektöründe sargılık kağıt olarak
• Torba ve benzer ambalajlar şeklinde
• Endüstriyel mutfak ve ev tipi fırınlama, pişirme